Szép nyári nap, Apáczai kórus/O zi frumoasă de vară, Corul Apáczai Csere JánosSzép nyári nap – tini musical a Neotonnal
Holnap hajnalig, de lehet, hogy ennél jóval többet Kell, hogy várj, amíg visszajövök, mert Megőrülök a szerelemért és I love you, you love me... akkor pedig 220 felett is forr a vérünk.
Neoton rajongó voltál/vagy? Soha ki nem állhattad a bandát? Akár szeretted, akár nem: a dalokat szinte mind kívülről fújod... A Neoton táncoltató zenéje visszarepít a tini bulik hangulatába, ahol biztosan akadt egy különc, aki Ha szombat este táncolt, szikrázott a szemüvege. Mára bebizonyosodott: a Latin szerenád, a Don Quijote, a Santa Maria, a Pago Pago és társaik örökzöldek, fiatalok ezreinek kedvencei most is. Akár mai vagy egykori fiatal vagy, itt a rendkívüli lehetőség, hogy a slágereket és a később köréjük szőtt, szocialista építőtáboros történetet, ahol paradicsomot válogatnak a diákok, vagyis azt a bizonyos Szép nyári napot orosztanárnővel és ügynökkel, vitákkal, nagy ifjúkori dilemmákkal és szerelemmel újra megéld Kolozsváron, élőben, kamaszok előadásában.
Az Apáczai Csere János Elméleti Líceum vegyeskara hozza augusztus 18-án 18,30 órától a Kolozsvári Magyar Opera színpadán. Szabad nosztalgiázni!
Írta: Böhm György, Korcsmáros György. Rendező: Gombár Annamária. Zenei vezető: Szabadi Ildikó. Koreográfus: Cristea Diana.
A projekt megvalósulását támogatja a Com'on Cluj, Communitas Alapítvány és Kolozsvár Polgármesteri Hivatala.

Event Date: 29 Sep. - 29 Sep.
About Event Date: The date is set, it will not change
Organiser: Liceul Toeretic Apáczai Csere János, Asociatia Encyclopaedia
Domain: Culture, Education, Nonformal Education, Social Inclusion,
Cluj-Napoca 2015 priorities: SHARE Culture,
Location: Hungarian Opera from Cluj

About Event
Website: www.apaczai.ro
Facebook: https://www.facebook.com/events/662540427214829/
Contact: apaczaicj@gmail.com

Comments:

Add Comment