Cluj Business DaysIată câteva motive, extrase din învățămintele și experiența celor 19 ediții Business Days de până acum, pentru care merită să participi la Cluj Business Days 2015:

Pentru calitatea speakerilor care sunt prezenți pentru a te inspira și pentru a te ajuta să-ți dezvolți abilitățile de management și antreprenoriale, prin exemple din propria lor experiență
Pentru numărul mare de specialiști, experți și consultanți din diverse domenii care sunt prezenți la evenimente pentru a te ajuta să găsești soluții și răspunsuri la problemele si provocările cu care te confrunți
Pentru ca este singura serie de evenimente din Romania care are loc in cele mai importante 4 orase din Romania in fiecare an. Practic in fiecare trimestru se schimba capitala de business al Romaniei in orasul in care vom organiza urmatoarea editie Business Days.
Pentru ca odata pe an, fiecare din cele 4 orase Business Days, devine capitala antrepreneroatului din Europa Centrala si de Est in momentul in care se organizeaza editiile internationale CEE Entrepreneurship Summit. Anul acesta prima editie internationala se va organiza la Cluj-Napoca.

Programul evenimentului îl găsiți accesând linkul http://www.businessdays.ro/Evenimente/Cluj-2015/Program

Event Date: 14 Oct.
About Event Date: The date is set, it will not change
Organiser: Business Days
Domain: Business, Career, Employability, Internship, Youth Empowerment,
Cluj-Napoca 2015 priorities: SHARE European, SHARE Work,
Location: Grand Hotel Napoca

About Event
Website: http://www.businessdays.ro/

Comments:

Add Comment