Day 15 decembrie - Târgul de fapte buneTimp de 10 zile, în Piața Muzeului vă așteptăm să vă faceți cumpărăturile de Crăciun la Târgul de fapte bune #Day15. Evenimentul în care orice veți cumpăra se transformă într-o faptă bună pentru ceilalți.

CUM

La târg veți găsi căsuțe frumos decorate cu bunătăți și lucrușoare oferite de ONG-uri care derulează proiecte umanitare. Pentru fiecare produs luat de aici, organizațiile vor dona sumele astfel strânse unor cauze în care cred.

Pentru ONG-uri: dacă doriți să participați la Târgul de fapte bune Day 15, vă puteți înscrie aici: www.bit.ly/înscriere-Târguldefaptebune-Day15, până duminică, 29 noiembrie.

DE CE

Fiindcă Day 15 a fost de la început un proiect pentru comunitate, realizat de comunitate. În luna decembrie, transformăm Piața Muzeului în locul faptelor bune, un spațiu atât de folosit pe timpul verii, dar mult mai puțin utilizat pe timpul iernii.

Ce veți găsi la târg și cauzele pentru care organizăm Târgul de fapte bune Day 15

Veți afla zilele ce urmează chiar aici sau pe pagina @Day 15. Așa că vă invităm să dați „join” acestui eveniment, acum online, iar din 11 decembrie în Piața Muzeului sau să urmăriți pagina Day 15 pentru a vă putea face lista de cumpărături din timp.

Târgul de fapte bune Day 15 va fi deschis până la 22:00 în fiecare zi.

---

Proiectul Day 15 este finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România (www.eeagrants.org, www.fondong.fdsc.ro) și este co-finanțat și susținut de Primăria și Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca.

Day 15 este unul dintre proiectele strategice din cadrul programului Cluj-Napoca 2015 Capitala Europeană a Tineretului. Youth@Cluj-Napoca 2015 | #Cluj2015

Event Date: 11 Dec.
About Event Date: The date is set, it will not change
Organiser: SHARE Cluj-Napoca Federation
Domain: Charity, Community Involvement, Social,
Cluj-Napoca 2015 priorities: SHARE Responsibly, SHARE Space,
Location: Piața Muzeului

About Event
Website: www.cluj2015.eu
Facebook: www.facebook.com/Day15Cluj
Contact: day15@cluj2015.ro

Comments:

Add Comment