În data de 19 noiembrie 2015, la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca, va avea loc Balul Bobocilor UTCN, organizat de OSUT (Organizația Studenților din Universitatea Tehnică). Tema evenimentului este una inovativă: The glamorous sound of music, menită să creeze o atmosferă specială.

Cei 14 boboci participanți, reprezentând cele 7 facultăți ale Universității Tehnice, vor concura pentru locurile 1, 2 și 3, dar și pentru titlul de Miss / Mister Popularitate. Studenții își vor continua seara în localul Euphoria Music Hall, unde va avea loc after-party-ul.
La eveniment vor participa studenții UTCN, precum și alți studenți care își doresc să le fie alături, în limita disponibilității biletelor. Scopul acestui proiect este de a facilita integrarea noilor studenți, prin socializare și distracție.

On 19th november, at Casa de Cultură a Studenților in Cluj-Napoca, the TUCN Prom will take place, organized by the Technical University Students' Union. The theme of this year's prom is: The glamorous sound of music meant to create a special vibe.
The 7 pairs, representing the 9 faculties of the Technical University, will be competing for the 1st, 2nd and 3rd place but also for the title of Miss/Mister Popularity. The party will continue in Euphoria Music Hall.
The event is open for the TUCN s students, but also to every student that wants to join, limited by the number of tickets.
The purpose of this project is to integrate the freshmen, by entartainment and fun.
Gala Națională a Societății Civile Tinere din România


Gala Naţională a Societăţii Civile Tinere din România este un eveniment care își propune să recunoască meritele tuturor tinerilor din România. Inițiat și organizat de Ministerul Tineretului și Sportului și Fundația The Duke of Edinburgh`s International Award Romania , în parteneriat cu Federația Share și Primăria Cluj-Napoca, evenimentul se află la a doua ediție, în Cluj-Napoca, în contextul Cluj-Napoca 2015, Capitala Europeană a Tineretului.

De ce o gală pentru tineri?
Credem că tinerii care nu se tem să își urmeze visele, să găsească semnificație în a-și dezvolta propriile proiecte și care iau inițiativa de a rezolva problemele cu care se confruntă comunitatea lor trebuie recunoscuți și recompensați. Ei pot să devină un model pentru ceilalți, iar astfel să se dezvolte și să se susțină comunități de indivizi puternici și capabili.
În România există foarte mulți tineri cu rezultate spectaculoase în domeniile lor de activitate, cu inițiativă și entuziasm, care aduc un plus de valoare mediului în care trăiesc, fie prin rezultatele lor remarcabile, fie prin înclinația lor spre a-i ajuta pe cei din jur sau prin inițiativele lor care fac lumea mai frumoasă și mai funcțională. Gala își propune recunoască meritele acestor tineri într-un cadru festiv, în care aceștia să fie premiați de către diverse persoane cu nume sonore în diverse domenii de activitate din România.