Din suflet de student // Giving from the students' soulDin Suflet de Student este un proiect care dorește să implice studenții în problemele comunității. Scopul acestuia este de a ajutora casele de copii și bătrâni în pragul Crăciunului. Cu ajutorul voluntarilor, se strâng donații care vor fi mai apoi duse celor nevoiași, în ajun de Crăciun.
Giving from a students' soul is a project that wishes to increase the awareness of students' in regard to communities problem. The purpose of it is to help orphanages and nursing homes during the holidays time. With the help of volunteers, donations are gathered and given to those in need during Christmas Eve.
ExhibitonExhibition for the Hungarian students from the University of Fine Arts Cluj-Napoca
Spectacolul caritabil de Crăciun "Care-i Fruntea ?"
Este un spectacol caritabil de Crăciun, care reprezintă de fapt, o competiție între zonele etnografice ale României : ARDEALUL, MARAMUREȘUL și MOLDOVA; la spectacol sunt invitați interpreți și ansambluri de muzică populară.
Astfel, echipe din diferite regiuni formate din studenți și nu numai, se întrec în a demonstra Care-i Fruntea in tradiții și obiceiuri de Crăciun, spectacolul sfârșindu-se cu o licitație de produse tradiționale, iar banii fiind donați in scopuri caritabile. Bineînțeles, scopul principal al acestui concurs-spectacol, pe lânga strângerea de donații, este de promovare a zonelor etnografice ale României în rândul tuturor celor care iau parte la spectacol.