Youth Meeting - Bun venit!Youth Meeting - Bun venit!

Ca să vă faceți o idee despre cum a început întâlnirea membrilor Federației SHARE Cluj-Napoca din această seară de la Cinema Florin Piersic, vă invităm să citiți discursul de deschidere al evenimentului intitulat de noi Youth Meeting.

Bună seara, stimaţi invitaţi. Bună seara, Cluj-Napoca 2015, Capitala Europeană a Tineretului.

Sunteţi fiecare parte din ce va fi pentru România, proiectul deceniului. Nu ştiu voi, dar eu când mă gândesc la asta, mă gândesc ca la singurul lucru pe care vreau să îl fac în 2015. Nu mă văd locuind în nici un alt oraş din lume, dar mai cu seamă acest lucru este valabil anul viitor. Mă văd prezent şi implicat. La fel cum aţi făcut-o dumneavoastră până acum. Şi cum ştiu că veţi demonstra că se poate în lunile viitoare.
Aţi pornit pe un drum încă nebătătorit. Încercat de numai şase alte oraşe înainte voastră. Asta dovedeşte curaj şi, haideţi să fim sinceri, dovedeşte puţină inconştienţă. Dar, hei, oamenii care conduc astăzi cele mai mari companii din lume, toţi vorbesc despre perioada începutului ca despre „nu aveam nici cea mai mică idee în ce ne băgăm, nu ne-am imaginat niciodată că ceea ce facem noi va ajunge la un nivel atât de mare.” Asta este, doamnelor, domnilor, tinerilor. Aţi ales să faceţi parte din comunitatea care, în momentul de faţă, nu are limite, nu are nici cea mai mică idee cât de departe poate ajunge.

Vom afla, într-un an de acum încolo, ce putem face împreună. Până unde este capabil Clujul să crească cu ajutorul dumneavoastră. A fiecărui om din această sală, a celor care nu au reuşit să ajungă, căci muncesc cu încrâncenare la îndeplinirea viselor, a celor care s-au îndrăgostit de proiect şi vor veni cu partea lor de implicare activă de acum încolo. Până la urmă, oraşul este vestit datorită oamenilor care se poartă atât de frumos cu el, în fiecare zi. Oameni care nu vor nimic în schimb, dar simt că trebuie să dea ceva comunităţii în care trăiesc. Aceştia sunteţi voi. Iar această seară este dedicată în întregime vouă şi a încercării modeste de a vă felicita pentru tot ce aţi realizat şi de a vă mulţumi că aţi ales să vă dedicaţi timpul şi energia unui proiect care poate face diferenţa. Poate face diferenţa în Cluj, în România şi în Europa.

Numele meu este Aurelian Farcaş şi în seara asta am onorea să fiu gazda evenimentului Youth Meeting. Primul moment important pentru ceea ce va fi oraşul nostru anul viitor, Capitala Europeană a Tineretului. Prima ocazie de a arunca o privire peste calendarul anului 2015 şi peste noul website. Seara în care voi veţi afla primii câteva informaţii despre evenimentele capitalei. Programul gândit pentru astăzi este lejer, ca pentru joi seara, noua vineri cum îi mai spune. Nu-i aşa? Cred că exact într-o vineri l-am cunoscut pe cel căruia îi voi da cuvântul în continuare. Numele lui îl ştim deja de câţiva ani, este cel care se afla la conducerea federaţiei încă de la început, când organizaţiile fondatoare au muncit pentru candidatură. Doamnelor, domnilor, tineri implicaţi: Vlad Pop.

Event Date: 11 Dec.

About Event

Comments:

Add Comment